JD SPORTS zorgt voor KLACHTEN RECORD en DOET NIKS dus dan maar de CEO'S MAILEN | BOOS S05E04

  Weergaven 544,244

BOOS

6 dagen geleden

Hieronder een lijst contactgegeven bij JD Sports. Contact ze vooral, maar hou het normaal en hou het netjes! Laat ze zien hoe wij dit doen.
De klantenservice: +44 161 393 7055 en onlinehulp@jdsports.nl en contact@jdhelpteam.com
De klantenservice, alleen bedoeld voor de winkels: +44 161 767 1832
Níet de klantenservice: +44 161 767 7078
Mail Peter Cowgill (Eigenaar): peter.cowgill@jdplc.com
Mail Neil Greenhalgh (Eigenaar): neil.greenhalgh@jdplc.com
Probeer anders ook: peter.cowgill@thejohndavidgroup.com of neil.greenhalgh@thejohndavidgroup.com
Een recordhoeveelheid aan mensen zijn boos op JD Sports. Al maandenlang gaat hier namelijk van alles mis. Mensen wachten veel te lang op hun bestelling, hun geld is kwijt, de klantenservice is niet te bereiken en áls ze iets binnenkrijgen wordt dit ook nog vaak in een vuilniszak geleverd. Dus wat gaat hier mis? JD Sports zegt er niets over op hun website. Ze passen ook hun levertijd niet aan, en communiceren niks naar de klant. Niemand wil zich op een normale manier verantwoorden. Nou, dan doen we het zo.
Ben jij ook boos? Mail naar boos@bnnvara.nl
In BOOS trekt Tim alles uit de kast voor jou. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Ook als je het niet eens bent met iets wat opgelost kan worden via de politiek, laat het ons weten! Wij trekken de juiste politicus voor je aan de mouw.
Elke donderdag om 16.00 uur op dit kanaal.
Volg ons ook op Instagram:
boosbnnvara
debroervanroos
marijederoode

Reacties
Fabienne Enklaar
Fabienne Enklaar Uur geleden
Ik heb gedreigd met faillissement en aangifte voor verduistering en heb binnen een dag (na een heel boos telefoontje) mijn geld (€105) terug gekregen!
Fabienne Enklaar
Fabienne Enklaar Uur geleden
Natuurlijk wel heel veel mailtjes en telefoontjes aan vooraf gegaan
Zarii !
Zarii ! 2 uur geleden
Ik ga helamal stoek
MinuteVideos Nederland
MinuteVideos Nederland 4 uur geleden
Helaas is onderwijs voor miljoenen kinderen in de wereld nog niet goed geregeld. Ze worden toegang tot onderwijs ontzegd vanwege geslacht, beperkingen, inkomen, afkomst enzovoort. Dit is onacceptabel. Iedereen heeft recht op gratis toegang tot gelijkwaardig en kwalitatief goed onderwijs, zoals het is vastgelegd in een internationaal verdrag wat door vele landen is ondertekend. Steun Unesco en zeg 'NEE' tegen discriminatie in het onderwijs. Check de video hier: nlfast.info/head/rKLOypiig9agoW0/video
Dj AtomiX
Dj AtomiX 5 uur geleden
oh ja , betaal gewoon achteraf... heb je dat gezeik ook niet... :-) geen product , nietr betalen,, en jaaa ik kreeg t ook in een vuilniszak haha maar alles schoon en netjes.....
Dj AtomiX
Dj AtomiX 5 uur geleden
bestel wel es wat daar,, eerste bestelling was optijd, de tweede na 2 weken binnen. wel veel te laat en door even via FB te klagen korting gekregen op mn volgende bestelling a 10 procent plus geen verzending. had een winterjas besteld, van supply and demand van 85 voor 40 en een rewire cap... beiden zeer tevreden over.. totale korting was meer dan 50 euro op deze bestelling. dus wachten waard. nu nog een zonne bril en puma sneakers... ook weer 50% off.. ben benieuwd hoe LANG dit duurt.. maar heb via FB prima contact .. moet wel zeggen dat er elke keer andere agents zijn . conclusie is tot nu toe 2 bestellingen ontvangen.... tweede te laat maar alsnog na bijna 3 weken, en nu wachten op de derde.
Joelle Van Braak
Joelle Van Braak 6 uur geleden
zo erg doet tim helemaal niet. er is een groot probleem die opgelost moet worden en niemand kan zeggen wie dat dan is. Gerko zegt zelf dat hij soort van de baas is in NL. als die man geen antwoord kan geven dan moet Tim toch wel doorvragen en niet telkens hetzelfde antwoord willen krijgen.
Mees Spijkerman
Mees Spijkerman 10 uur geleden
Ey fk JD, ik heb een x shit daar besteld en ik kreeg gewn niks binnen.
Mohammed Ali - Ali
Mohammed Ali - Ali 10 uur geleden
nog steeds niks hier ontvangen
Gerben Groot
Gerben Groot 11 uur geleden
Die man is Finance Director, oftewel iemand die verantwoordelijk is voor de financiële onderhoud. Waarom loop je bij hem te mauwen over bestellingen
Eline
Eline 12 uur geleden
Wat onbeleefd is die Tim.. je kunt goed zijn ware aard laten zien in deze aflevering..
Bert Rijnberg
Bert Rijnberg 12 uur geleden
Tim, je moet wel de juiste personen aanspreken. Met plaatsvervangende schaamte heb ik deze aflevering zitten kijken! Je kunt Gerko hierop absoluut niet aanspreken en dan ook nog eens compleet zwart maken! Je moet je schamen! En jou hele team natuurlijk want zij laten jou ook nog doorgaan en de content openbaar zetten. Als je een beetje fatsoen in je lijf hebt zet je een uitzending live waarin je je excuses richting Gerko maakt voor de manier waarop jullie hem zwart gemaakt hebben.
Sanne Oldenburger
Sanne Oldenburger 16 uur geleden
Tim ik snap dat je B O O S bent, maar deze man is niet verantwoordelijk voor het hele gebeuren... je mag wel wat meer je aanpassen aan mensen en niet zo uit de hoogte doen, je zet deze man ook ineens voor blok terwijl hij super rustig en lief blijft. Ik begrijp zeker de frustratie maar Je hoeft niet zo opgefokt te doen ookal is dit leuk voor ‘je kanaal’.... jammer dit.
Joelle Langerhorst
Joelle Langerhorst 17 uur geleden
👙🦄🎉🌈😘⛄💙😍🌼🌼🌚🧡🤡✋👩‍❤️‍💋‍👨gegrgr
mula cula
mula cula 20 uur geleden
Wacht nog op 3 paar schoenen sinds voor kerst😑
Cous Cous
Cous Cous 22 uur geleden
Stel Tim gaat uiteindelijk naar de US voor de klachten. BOOS gaat dan internationaal😂
gwsbdn1
gwsbdn1 22 uur geleden
Ik heb ook al 2 jaar niet mijn cadeaukaart terug betaald gekregen, geen duidelijke reacties ieder keer weer een ander medewerker waar ik mijn verhaal compleet opnieuw moet vertellen.
bodoti qwiu
bodoti qwiu 22 uur geleden
dit in ieder geval echt niet gepast. En gefeliciteerd met de saaiste baan ooit, really? Heb een beetje respect joh...
A Boogaers
A Boogaers 22 uur geleden
Eindelijk
Rik de Jong
Rik de Jong Dag geleden
die stemt vvd
Cherry.
Cherry. Dag geleden
Tim ga lekker naar Engeland ja! want daar is het hoofdbedrijf en vanuit daar wordt alles gestuurd dus niet ouwehoere met Gerko, deze man is veelste aardig en niet eens verantwoordelijk!
bodoti qwiu
bodoti qwiu 22 uur geleden
Holy shit wat is Tim kut.
Prive Prive
Prive Prive Dag geleden
Compleet set besteld heb alleen broek gekregen ziek voor woorden echt
Prive Prive
Prive Prive Dag geleden
Nooit meer bestelle dus
Cherry.
Cherry. Dag geleden
Ik wacht nog steeds op mijn jas! F***king JD
masteriko136
masteriko136 Dag geleden
Boos doet laatste tijd vaak aan het voor schut zetten en het ruineren van iemand's/bedrijf's reputatie op televisie-publieke omroep/youtube(smaat) (en dit wordt gewoon gefinancierd door de overheid!) Cancel culture!
Isa 124
Isa 124 Dag geleden
Ik vind echt dat Tim naar Gerko moet gaan om zijn excuses aan te bieden, dit is echt zo respectloos tegenover die man! Hij staat je gewoon netjes te woord en wil helpen en jij loopt hem zo af te zeiken. Ik zeg excuses aanbieden!
Dee Borah
Dee Borah Dag geleden
heb ook bij JD besteld, januari,zou 21 dagen duren maar had ze binnen een week in huis. Best oke dus 🙃🙂🙃🙂🙃🙂🙃
Airana_Chanel Cromberge
Airana_Chanel Cromberge Dag geleden
Yooo
antoine kikkers
antoine kikkers Dag geleden
Dit is een extreem links propaganda kanaal.
DeVlogmannen
DeVlogmannen Dag geleden
"We gaan normaal niet meer voor vijfendertig euro op pad", maar de opzet van BOOS is toch helemaal niet dat het om veel geld moet gaan? 't Richt zich toch op de boze kleine particulier een stem geven tegen de onrechtvaardiger hogerhand? Doet dat geld er toch niet toe?
Robbert Jan van Hardeveld
Robbert Jan van Hardeveld Dag geleden
Ik wacht nu ook al 2 maanden
dhg19
dhg19 Dag geleden
hoeveel eten had die man in zn mond?
PFF FFF
PFF FFF Dag geleden
@boos kunnen jullie eens verder kijken naar oxxio en het terug betalen van de waarborgsom van 400 euro er zijn veel klachten over het terug betalen ik ben al 4 maanden verder en nog steeds geen geld op de rekening
Appie Ali
Appie Ali Dag geleden
Nu ga ik ook nooit meer wat bestellen bij jd
Audrey Casteels
Audrey Casteels Dag geleden
Wat een bullshit van JD sport. 22:58. Per 1 februari de levertijd 5-9 dagen. Geen dingen zeggen die je niet kan waarmaken. Ik heb een bestelling op 1 februari geplaatst en nog steeds niet binnen. Is al 23 dagen 'onderweg'. Al meerdere keren gebeld en gemaild maar er is helemaal niemand die reageert. De online hulp geeft aan dat het niet geleverd kan worden maar vervolgens wel een bericht krijgen dat mijn bestelling is verzonden. Wat een slecht bedrijf!
Campo de Marzo
Campo de Marzo Dag geleden
Holy shit wat is Tim kut.
lateyshalane
lateyshalane Dag geleden
Tot 11:00 gaf ik je gelijk Tim. Hij was heel rustig en beleefd. Waarom zou hij zijn excuses moeten aanbieden als hij over Perry en AktieSport gaat? Jammer van je aanpak!
bssni touir
bssni touir Dag geleden
Jezus wat doet Tim weer lullig deze aflevering
Bilge Yildirim
Bilge Yildirim Dag geleden
Sorry dat ik het zeg, maar Ik vind jou meer een zwetsneus.
ERROR 404
ERROR 404 Dag geleden
Ik heb in december een bestelling van 350 euro geplaatst ik heb nogsteeds niks gekregen
Maikel
Maikel Dag geleden
Is dit niet een gevolg van de Brexit en corona? Duizenden vrachtwagen mochten Engeland niet uit en toen het wel kon moesten ze lang wachten door files en werden ze staande gehouden bij de grens voor de douane controle wat erg lang duurt. Hierdoor gaan duizenden mensen de klantenservice bellen/mailen met de zelfde vragen, waardoor ze overbelast raakte. Maar ze mochten opzich wel een mail over dit probleem versturen.
bssni touir
bssni touir Dag geleden
Like als je ook de video aan het kijken bent terwijl je alle reacties aan het liken bent
Nathalie Krijgsman
Nathalie Krijgsman Dag geleden
ga terug naar gerco en bied je excuses aan, wees blij dat hij je te woordt wilde staan en laat iemand eens uitpraten!
mpasz
mpasz Dag geleden
leuke aflevering weer, maar dat achterlijke gedoe met die mondkapjes........het wordt tijd dat we weer normaal gaan doen.
Jelle Van Uden
Jelle Van Uden Dag geleden
Hahaha wa denkt die tim
Noor Van dongen
Noor Van dongen 2 dagen geleden
tim: doeislief
Jeljer Strooker
Jeljer Strooker 2 dagen geleden
Gerko ik ambassadeur van Nederland. Het probleem zelf ligt bij de UK en komt door Brexit. Logistiek gezien was alles goed todat... Gerko kan alleen beantwoorden en de feiten benoemen meer niet. Het bedrijf zelf kan ook amper anticiperen. Terugtrekken is geen optie. Heb altijd probleemloos kunnen bestellen daar. Het bedrijf is ten alle tijden wel verantwoordelijk tot het pakketje in huis is en moet zich houden aan levertijden. Zal totale chaos daar zijn en medewerkers die burn-outs krijgen. Gelukkig zijn wij Nederlanders altijd begripvol. Ik zou er nu niet willen werken.
briii
briii 2 dagen geleden
Lekker Tim aanpakken JD, zo zielig voor gerko en Jd en de Brexit! Hou toch op
Se Es
Se Es 2 dagen geleden
Tim, in de volgende aflevering even openlijk je excuses aanbieden zou wel op z’n plaats zijn. Gerko is niet verantwoordelijk hiervoor namelijk en toch heb je een arrogante houding. Jammer.
vinasu maaj
vinasu maaj 2 dagen geleden
wat is Tim toch onterecht een enorme lul in deze video, tering
Musab Celil
Musab Celil 2 dagen geleden
Ik heb vaker gemerkt dat Engelse bedrijven graag hiërarchisch te werk gaan en de top in de U.K. houden. De Britse mentaliteit verschilt echt heel erg van de mentaliteit die we hier hebben. Soort ego tripje.
FR4ZIX
FR4ZIX 2 dagen geleden
Ik heb ook nog steeds niet mijn pakketje ontvangen van jd sports
JAIMY
JAIMY 2 dagen geleden
Ergens halverwege December heb ik mijn bestelling geplaatst en die is zojuist binnen gekomen.. Ook niet op de beste manier verpakt maar ik was allang blij dat deze geleverd werd. Heláás valt de bestelde jas iets wat té groot dus heb ik er zelf weinig aan, maar na deze aflevering gezien te hebben twijfel ik wel om de jas retour te sturen of niet... als er dan weer twee maanden over heen gaan voordat ik mijn geld terug heb..
vinasu maaj
vinasu maaj 2 dagen geleden
Ik kijk steeds minder graag naar Tim. Hij begint steeds brutaler te worden en luister nooit naar het verhaal van een ander.
Jerrett Oosterman
Jerrett Oosterman 2 dagen geleden
Hier kan JD over het algemeen niks aan doen. Ik woon in schotland en wij hebben in december schoenen besteld en binnen 2 weken binnen. Pakketjes van familie kwamen ook pas 4 maanden later binnen. Dit ligt aan de brexit en niet zozeer aan JD
Bad Bitch
Bad Bitch 2 dagen geleden
Heeft iemand het zelfde probleem bij de Topshop?
Max Boone
Max Boone 2 dagen geleden
Zielig, niks zielig, als je als klant twee weken te laat betaalt heb je incassokosten aan je broek. Logistiek moeilijk of niet, verkoper heeft een contract met de vervoerder. Klant heeft een contract met de verkoper. Verkoper schiet jou tekort en moet je geld gewoon binnen een paar dagen terug betalen, zelf zoeken ze maar uit hoe ze het gaan doen met de vervoerder. Mocht je toch een pakket krijgen, dan ben je daar wettelijk toch geen eigenaar van en kan het bedrijf gewoon een rekening aan je broek hangen. Dat ze lekker doorgaan met jolig adverteren dat ze snel leveren en klachten negeren, dan is Tim nog mild tegen Gerko. Dan moet Gerko maar aangeven "prima, dan gooien wij JD Nederland dicht".
Olivia Winxk
Olivia Winxk 2 dagen geleden
Like als je ook de video aan het kijken bent terwijl je alle reacties aan het liken bent
Janine Janssen
Janine Janssen 2 dagen geleden
Jezus wat een snowflakes hier in de comments.. De enige reden dat jullie medelijden hebben met Gerko, is omdat hij niet meteen boos wordt om alles wat Tim zegt, zoals andere mensen waar Tim mee spreekt.
Noctis Caelum
Noctis Caelum 2 dagen geleden
Als je met paypal of credit card betaald kun je gewoon een dispute indienen. Ik betaal bijna nooit meet met ideal want je bent helemaal niet beschermt als koper.
Sebastiaan
Sebastiaan 2 dagen geleden
Kan de ACM of de Consumentenbond niks doen?
Cas
Cas 2 dagen geleden
Ik heb best wel een paar keer op hun site gekeken, maar nog niet echt besteld. Blij dat ik dit nu weet, bestel liever ergens die de boel wel op orde hebben. :)
René
René 2 dagen geleden
best lekker gewerkt Gerko
superdrol
superdrol 2 dagen geleden
K zie dit net heb ik vorgeweek besteld daar 😭🙋🏽‍♀️
beedsj roiue
beedsj roiue 2 dagen geleden
wat is Tim toch onterecht een enorme lul in deze video, tering
Xproto
Xproto 2 dagen geleden
nlfast.info/head/pXyuyI7FodWfbYI/video🤣🤣🤩🤩
Just Cliff
Just Cliff 2 dagen geleden
JD is echt een ballentent qua collectie en qua service ga maar gewoon weer naar footlocker
Mansert
Mansert 2 dagen geleden
Ik kijk steeds minder graag naar Tim. Hij begint steeds brutaler te worden en luister nooit naar het verhaal van een ander.
beedsj roiue
beedsj roiue 2 dagen geleden
Nou ja zeg Tim, doe eens rustig tegen Gerko !
Nino
Nino 2 dagen geleden
Jij was dit keer de gênante lul Tim, zoals wel vaker de laatste tijd.
IndySigur
IndySigur 2 dagen geleden
Cancel Culture Tim, gedraag je eens. Brexit en Corona hebben zaken vertraagd. Dat jij mensen oproept om ook nog eens het UK hoofdkantoor te laten stagneren, net alsof dat gaat helpen. Gerco heeft jou heel netjes te woord gestaan en jij maakt hem belachelijk, idioot.
Sjoerd
Sjoerd 2 dagen geleden
Gewoon niet bij JD kopen, probleem opgelost.
Christel Van Werven
Christel Van Werven 2 dagen geleden
What comes around goes around..karma
Yourdutch Media Productions
Yourdutch Media Productions 2 dagen geleden
Nooit van JD Sports gehoord. Bij deze. En ik draai weer om.
Lotte van Hoepen
Lotte van Hoepen 2 dagen geleden
Dit probleem speelt niet pas sinds vorig jaar september, dit is echt al jaren aan de gang, JD Sports is altijd al een walgelijk bedrijf geweest
Navin Sobhie
Navin Sobhie 2 dagen geleden
Ik ga ze mailen en stalken vandaag Is klaar! En Gerco hij heeft het goed gedaan
t t
t t 2 dagen geleden
Grappig hoe jij praat over een man die zijn emoties niet kan beheersen. Jij kan zelf amper een normaal gesprek voeren
Noukynouk92
Noukynouk92 2 dagen geleden
Ben je doof Tim? Hij was duidelijk. Ik kan niks beloven.. Ik ga m'n best doen. En dan zeggen hij komt z'n beloftes niet na... Horen wat je wilt horen? Je lijkt wel een klant.
foopyu nooui
foopyu nooui 2 dagen geleden
Hij probeert Tim juist te helpen, terwijl hij niet eens verantwoordelijk is. Het is niet normaal dat Tim zo praat.
Jesse Vis
Jesse Vis 2 dagen geleden
Is er een programma waar mensen kunnen klagen over vervelende bnn presentatoren?
Icey GameReviews
Icey GameReviews 2 dagen geleden
Jij houdt er van om mensen zwart te maken nu walg ik van jou. Jij bent ook strafbaar bezig. Hoe kom jij in elke aflevering aan de adressen van mensen. Jij houdt er van om de man te zijn tot dat je een verkeerde tege komt en geloof me die komt er echt aan! Dan nog mensen belachelijk maken met de "Achtergrond gepraat" maar dat durf je niet voor hun neus te zeggen. Ik kan ook zoveel zeggen. Maar bewijs alles wel goed. Hoe je komt aan je bronnen!!!
D Unknown
D Unknown 2 dagen geleden
Heb laatst mijn geld terug gestort gekregen van schoenen die ik had besteld maar de rest van mijn bestelling is nog niet binnen😅 nu snap ik gelijk waarom er niks binnenkomt. Word niet meer bestellen bij JD in iedergeval
D Unknown
D Unknown 2 dagen geleden
@foopyu nooui weetniet of dat geluk is als het de verkeerde maat is maargoed
foopyu nooui
foopyu nooui 2 dagen geleden
Ik heb in die tijd mn pakket van JD gewoon gekregen (wel verkeerde maat) heb ik dan gwn veel geluk gehad?
Led Zeppelin
Led Zeppelin 2 dagen geleden
Nou ja zeg Tim, doe eens rustig tegen Gerko !
Yagiz Eg
Yagiz Eg 2 dagen geleden
Tim niet zo arrogant doen. Kwal
C Rodriguez
C Rodriguez 2 dagen geleden
Ik heb ook 35dagen gewacht op bestelling van jd sport
ht7t jk8
ht7t jk8 2 dagen geleden
Following a three-day public hearing in December 2018, the second public hearing of the Independent People's Tribunal/China Tribunal was held in London on April 6-7, 2019. Twenty-three witnesses attended the tribunal, including researchers, medical professionals, journalists, and survivors of the atrocities committed by the Chinese communist regime from around the world. They gave testimonies before the tribunal regarding allegations of state-sanctioned organ harvesting targeting persecuted groups in China. Chaired by Sir Geoffrey Nice, QC, the panel consisted of seven experts tasked with conducting the world’s first-ever independent analysis of forced organ extraction in China. The second public hearing of the Independent People's Tribunal/China Tribunal was held in London. The witnesses came from the U.S., Canada, France, Japan, Korea, and Turkey. Six Falun Gong practitioners and three Uyghurs recounted their experiences of being abused while imprisoned, and undergoing blood tests and CT scans. Medical experts, investigators, and investigative journalists gave testimonies of their findings. The tribunal is due to release its final judgment on June 17, regarding whether the international crimes of forced organ harvesting in China have been committed, and if they are still being committed.
Palladin Sauce
Palladin Sauce 2 dagen geleden
Gerco is gewoon een goede gozer en je zet hem gewoon voor schut. Trieste bedoeling.
Siegfried Derks
Siegfried Derks 2 dagen geleden
Alles en iedereen verachten. Slachtofferschap tot kunst verheven. Gütmensch spelen op kosten van de staat. Zeiken over sneakers in een vuilniszak, ga de echte monsters van dit land eens aanpakken... Zielig dit vertoon van onbeleefdheid, lompigheid en hypocriet boos zijn op de verkeerde mensen.
Niels Gallo
Niels Gallo 2 dagen geleden
looooll ik heb daar laatst nog een half jaar stage gelopen. Wat een kut bedrijf 😂😂
Valerie
Valerie 3 dagen geleden
Jammer deze aflevering, wat teleurgesteld in Tim😕
Jaleesa Sellmeijer
Jaleesa Sellmeijer 3 dagen geleden
Ik heb echt 5 minuten in een deuk gelegen voor ik er achter kwam dat het niet Peter Cowgirl maar Cowgill is😂
Kit Shifu
Kit Shifu 3 dagen geleden
Waar ben je mee bezig man? Deze aardige kerel beetje lastigvallen...
Mighty
Mighty 3 dagen geleden
Tijd dat onze Tim weer eens een paar klappen vangt, wordt ie humble van
gtoss chddy
gtoss chddy 3 dagen geleden
Tim, laat Gerco met rust en ga naar Engeland. En laat mensen in hun waarde!
Ali Papito
Ali Papito 3 dagen geleden
JDsports zijn kk oplichters maar toch blijf ik er maar bestellen
ToxicMootje
ToxicMootje 3 dagen geleden
Ik heb schoenen van 110 euro besteld en nog steeds niks binnen als je ze een mail stuurt krijg mail terug dat hij onder weg is wacht al 2 maanden
-
- 3 dagen geleden
Ik heb in die tijd mn pakket van JD gewoon gekregen (wel verkeerde maat) heb ik dan gwn veel geluk gehad?
gtoss chddy
gtoss chddy 3 dagen geleden
niet goed, maar hoe je Gerco te woord staat vind ik echt slecht
Aditya
Aditya 3 dagen geleden
Wacht ook al 1 maand
daniel deridder
daniel deridder 3 dagen geleden
Tim sensatie
daniel deridder
daniel deridder 3 dagen geleden
Hele redelijke meneer
Monarch
Monarch 3 dagen geleden
Ha, toevallig. Ik wacht nu al 4 maanden op mijn schoenen met alleen maar auto-reply mailtjes met een placeholder als track & trace code. JD sports is hilarisch.
Elben GamingHD
Elben GamingHD 3 dagen geleden
Deze video is nep
maktiki
maktiki 3 dagen geleden
n.a.v. aflevering NOOIT MEER WAT BESTELLEN BIJ JD Sports. TIM SAYS NEVER ORDER FROM JD SPORTS. thanks Guys !
Infected
Infected 3 dagen geleden
België helpt mee!!
Meatpacking: Last Week Tonight with John Oliver (HBO)
18:42
Dennis Schouten bij First Dates
13:07
Dennis Schouten
Weergaven 188K
De grootste partijen uitgelegd
43:43
NOS op 3
Weergaven 377K
Meatpacking: Last Week Tonight with John Oliver (HBO)
18:42
Kabe ft. Płomień81 - Wczoraj (prod. Opiat)
4:38
Burna Boy - Onyeka [Official Music Video]
3:23